19:00

Hultsfreds FK

Referat: Hjältevads Mariannelunds IS - Hultsfreds FK

Det blev en ganska tuff match för vårat lag, mycket täta och småfula sammanstötningarfrån Hultsfred.
Första halvleken var HM klart bästa laget. Där vi spelade fin fotboll och kom igenom på våra kanter. William sprang runt på sin vänsterkant ett flertaget gånger. Det var där vårat mål kom i första halvleken. William sprang sig fri på kanten och skickade in bollen till Emil som var mycket på hugget denna dag och stötte in bollen bakom en annars duktig målvakt i Hultsfred. HM hade många fina anfall, men 1-0 stod sig halvleken ut. Borde kanske haft ledningen med 3-0, men ibland vill inte bolen in. I andra jämnade sig spelet ut och Hultsfred låg på för en kvittering. Men HM har ju ett grymt försvar, med Oskar, benny, Joel och Willmer samt med våran grymma målvakt Erik som höll rent hela matchen. Detta var 4:e raka matchen utan insläppt mål. Framåt var nog Emil den som imponerade mest med ett stort jobb både framåt och bakåt.
Annars var ju som alltid alla mycket duktiga. 1-0 seger mot tufft motstånd betyder på en stark laginsats. Härligt jobbat ALLA.